Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-03-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag ska trivas.

I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra transporter såväl inom som utom riket och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-440122.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag är Andersson, Leif Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Margareta Helén som är född 1969 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Mikael Andersson Transport i Östra Ljungby Aktiebolag har 556567-5294 som sitt organisationsnummer.