Lilla Kloster Service AB

Skåne län

Information

Lilla Kloster Service AB är ett företag som finns i Klippan. I Lilla Kloster Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ågren, Lars Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ågren, Lars-Erik Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Sonja Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lilla Kloster Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lilla Kloster Service AB på telefon 0435-440677.

Bolaget skall bedriva invändig och utvändig fastighetsservice samt förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lilla Kloster Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lilla Kloster Service AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lilla Kloster Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Lilla Kloster Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lilla Kloster Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lilla Kloster Service AB har 556566-3837 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.