Spångens Mark & Anläggning AB

Skåne län

Information

Spångens Mark & Anläggning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Spångens Mark & Anläggning AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spångens Mark & Anläggning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Spångens Mark & Anläggning AB har haft sedan 1999-01-01. Spångens Mark & Anläggning AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Spångens Mark & Anläggning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fredriksberg 3772, 260 60, Kvidinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-440990.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Spångens Mark & Anläggning AB Privat, ej börsnoterat.

Spångens Mark & Anläggning AB har idag 556564-1726 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Per Niklas -Karlsson, Siv Lilian är den som för stunden ansvarar för Spångens Mark & Anläggning AB

Bolaget skall bedriva markarbeten och försäljning av trädgårds- produkter samt därmed förenliga verksamheter.

I Spångens Mark & Anläggning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Per Niklas som är född 1970 och har titeln VD, Karlsson, Per Niklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Siv Lilian som är född 1950 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .