Plus & Minus Aktiebolag

Skåne län

Information

Plus & Minus Aktiebolag är ett bolag som finns i Klippan. I Plus & Minus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Christer Gilbert som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Ann Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Ralf Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Schröder, Eva Ann-Marie som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Plus & Minus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Plus & Minus Aktiebolag på telefon 0435-21320.

Bolaget tillverkar och säljer produkter som har till främsta syfte att balansera jorda de skadliga energifält som strålar ut från datorer, TV-apparater och mobiltelefoner.

Idag är Plus & Minus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Plus & Minus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Plus & Minus Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Plus & Minus Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Plus & Minus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Plus & Minus Aktiebolag har 556563-0257 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.