Julle & Pelle Bageri AB

Skåne län

Information

Julle & Pelle Bageri AB är ett av många bolag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Julle & Pelle Bageri AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Julle & Pelle Bageri AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-03-08.

Julle & Pelle Bageri AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-11-11. Men sedan 1998-01-01 så har Julle & Pelle Bageri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bruksg. 29, 264 33, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Julle & Pelle Bageri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-10092.

Klippan arbetar för att bolag som Julle & Pelle Bageri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Julle & Pelle Bageri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bageri, conditori, servering, försäljning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Julle & Pelle Bageri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Julle & Pelle Bageri AB och det är följande personer, Larsson, Per Åke Michael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Mona som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Julle & Pelle Bageri AB är 556562-1876.