Plane Wood in Sweden AB

Skåne län

Information

Plane Wood in Sweden AB är en verksamhet som finns i Klippan. I Plane Wood in Sweden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Carl Staffan Christer som är född 1958 och har titeln VD, Svensson, Carl Staffan Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Camilla Magdalena E som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Kjell Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Plane Wood in Sweden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Plane Wood in Sweden AB på telefon 0435-441300.

Bolaget skall förädla sågade trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Plane Wood in Sweden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Plane Wood in Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Plane Wood in Sweden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Plane Wood in Sweden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Plane Wood in Sweden AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Plane Wood in Sweden AB har 556562-0498 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.