Kochs Café AB

Skåne län

Information

Kochs Café AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Kochs Café AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kochs Café AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kochs Café AB har haft sedan 1999-01-01. Kochs Café AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kochs Café AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 28, 264 33, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-10253.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kochs Café AB Privat, ej börsnoterat.

Kochs Café AB har idag 556561-6991 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kochs Café AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bageri- produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kochs Café AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Koch, Robert Kurt som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Koch, Anna Pernilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Koch, Helga Ingrid Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .