Viking Färg AB

Skåne län

Information

Viking Färg AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Viking Färg AB finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Viking Färg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Viking Färg AB har haft sedan 1998-01-01. Viking Färg AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Viking Färg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksv. 2, 264 39, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 042-69388.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Viking Färg AB Privat, ej börsnoterat.

Viking Färg AB har idag 556560-5283 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Alderbring, Arne Tommy -Alderbring, Yvonne Ingegerd är den som för stunden ansvarar för Viking Färg AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lacker och betser för industriändamål samt färger för konsumentsidan ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Viking Färg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alderbring, Arne Tommy som är född 1954 och har titeln VD, Alderbring, Arne Tommy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Alderbring, Yvonne Ingegerd som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lissinger, Karl Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, .