Bil & Skadeservice Klippan AB

Skåne län

Information

556558-1351 är organisationsnummer för verksamheten Bil & Skadeservice Klippan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bil & Skadeservice Klippan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Bil & Skadeservice Klippan AB finns i.

Bil & Skadeservice Klippan AB har varit registrerat sedan 1998-07-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bil & Skadeservice Klippan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bil & Skadeservice Klippan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bil & Skadeservice Klippan AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bil & Skadeservice Klippan AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-711080 eller genom brev på följande adress:
Raving. 6, 264 39, Klippan

Bolaget skall idka handel med bilar, utföra reparationsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bil & Skadeservice Klippan AB och det är Olsson, Per Erik Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Beck, Robert Lars Richard som är född 1973 och har titeln Suppleant, Petersson, Olle Lennart som är född 1958 och har titeln Revisor, Ragnarsson, Åsa Marie som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,