Anja Förvaltning AB

Skåne län

Information

Anja Förvaltning AB är en verksamhet som finns i Klippan. I Anja Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Nils Yngve Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Carl Christer Jochum som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Göran Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anja Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Anja Förvaltning AB på telefon 0435-441510.

Bolaget skall tillverka och marknadsföra elektroniska vågsystem ävensom bedriva förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Anja Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anja Förvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Anja Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Anja Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anja Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Anja Förvaltning AB har 556549-2864 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.