Klippan Safety AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Klippan Safety AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Klippan Safety AB är ett av dem. Statusen för Klippan Safety AB är att Bolaget är aktivt.

Klippan Safety AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som Klippan Safety AB ska trivas.

Klippan Safety AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, utprövning, tillverkning och försäljning av olycksförebyggande utrustning, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klippan Safety AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Klippan Safety AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Klippan Safety AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-18500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Klippan Safety AB är Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln VD, Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Gunnar Emanuel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Hans Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Klippan Safety AB har 556548-7757 som sitt organisationsnummer.