AB Lennart Sätterqvist

Skåne län

Information

AB Lennart Sätterqvist är ett av många verksamheter som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som AB Lennart Sätterqvist finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AB Lennart Sätterqvist är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

AB Lennart Sätterqvist som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-05-06. Men sedan 1997-01-01 så har AB Lennart Sätterqvist varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Lennart Sätterqvist så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5931044.

Klippan arbetar för att verksamheter som AB Lennart Sätterqvist ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Lennart Sätterqvist. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva rådgivande och konsultativ verksamhet i företagsledningsfrågor, aktiehandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Lennart Sätterqvist är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Lennart Sätterqvist och det är följande personer, Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Lennart Sätterqvist är 556541-4603.