WärmeProdukter i Klippan AB

Skåne län

Information

556526-6490 är organisationsnummer för företaget WärmeProdukter i Klippan AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WärmeProdukter i Klippan AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som WärmeProdukter i Klippan AB finns i.

WärmeProdukter i Klippan AB har varit registrerat sedan 1995-10-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för WärmeProdukter i Klippan AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

WärmeProdukter i Klippan AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WärmeProdukter i Klippan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med WärmeProdukter i Klippan AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-18410 eller genom brev på följande adress:
Templareg. 7, 264 35, Klippan

Bolaget skall bedriva försäljning av värmepannor och värmeprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WärmeProdukter i Klippan AB och det är Åkesson, Åke Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Nils Inge som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Bertil som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,