IMEX AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och IMEX AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och IMEX AB är ett av dem. Statusen för IMEX AB är att Bolaget är aktivt.

IMEX AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som IMEX AB ska trivas.

IMEX AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall till verkstads och byggnadsindustrin försälja förbrukningsmaterial som t ex industrilimmer, fogningsmaterial och lätta infästningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IMEX AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är IMEX AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med IMEX AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-21400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med IMEX AB är Stjern, Per Anders som är född 1962 och har titeln VD, Stjern, Per Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjern, Maria Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Paulsson, Paul Stefan som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

IMEX AB har 556523-6030 som sitt organisationsnummer.