ÖMT Åkeri AB

Skåne län

Information

556523-3292 är organisationsnummer för företaget ÖMT Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÖMT Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som ÖMT Åkeri AB finns i.

ÖMT Åkeri AB har varit registrerat sedan 1995-07-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÖMT Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ÖMT Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ÖMT Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ÖMT Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-21072 eller genom brev på följande adress:
Brödernas g. 1, 264 71, Östra Ljungby

Bolaget ska bedriva åkerirörelse, försäljning med och service av biltillbehör, uthyrning av personal inom åkeribranschen samt bedriva försäljning och uthyrning av stall och stallboxar samt övriga hästtillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ÖMT Åkeri AB och det är Andersen, Jim Mats Erik som är född 1966 och har titeln VD, Andersen, Kicki Kristel Kerstin S som är född 1970 och har titeln Vice VD, Andersen, Jim Mats Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Kicki Kristel Kerstin S som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekroth, Åsa Carin Susanne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,