BLP Network AB

Skåne län

Information

BLP Network AB är en verksamhet som finns i Klippan. I BLP Network AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln VD, Pettersson, Bo Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Nils Anders Lennart som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pettersson, Sonja Marianne som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med BLP Network AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BLP Network AB på telefon 031-227067.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av expert- och konsulttjänster inom process- och verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är BLP Network AB av bolagstypen Aktiebolag.

BLP Network AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BLP Network AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och BLP Network AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BLP Network AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

BLP Network AB har 556519-6978 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.