Eva Kalderon AB

Skåne län

Information

Eva Kalderon AB är ett av många verksamheter som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Eva Kalderon AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Eva Kalderon AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Eva Kalderon AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-12. Men sedan 1995-01-01 så har Eva Kalderon AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söndraby Pl 7625, 264 37, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eva Kalderon AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-18426.

Klippan arbetar för att verksamheter som Eva Kalderon AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eva Kalderon AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är reklambyråverksamhet samt design och produktion av kläder, försäljning av örtbaserade avmaskningspreparat för djur, utbildning inom ögondiagnostik, djurkommunikation, homeopati samt vidareutbildning för massörer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eva Kalderon AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eva Kalderon AB och det är följande personer, Kalderon, Eva Rose-Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalderon, Andreas Hermann som är född 1959 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eva Kalderon AB är 556514-9084.