Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Glättarev. 4, 264 39, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-12630.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag har idag 556503-2371 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlstrand, Karin Agneta -Dahlstrand, Mats Anders Ingemar är den som för stunden ansvarar för Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag

Bolaget skall idka service av lastbilar samt försäljning av biltillbehör samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Fordonsteknik i Klippan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlstrand, Mats Anders Ingemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlstrand, Karin Agneta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .