Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB)

Skåne län

Information

Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-29. Men sedan 1997-01-01 så har Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till SKOGSVÄGEN 21, 260 83, Vejbystrand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-21240.

Klippan arbetar för att företag som Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva reparation och underhåll av lastbilar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) och det är följande personer, Nilsson, Mats Arne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Starbrant, Lars Olav som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Goldbach, Inge-Marie Helena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Starbrant, Annika Caroline som är född 1964 och har titeln Suppleant, Paulsson, Siv Birgitta Annelie som är född 1958 och har titeln Revisor, Karlsson, Per Gunnar Reinhold som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lastvagnservice i Östra Ljungby Aktiebolag (L V SERVICE AB) är 556495-2769.