H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag är ett bolag som finns i Klippan. I H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindell Jernström, Bengt Tony Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Lindell Jernström, Bengt Tony Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Yngve Göran som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Berit Gunnel Kerstin som är född 1939 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag på telefon 0435-10900.

Bolaget skall utföra entreprenadborrning och grundvattenvärme, försäljning av pumpar med tillbehör för borrade brunnar, förvaltning och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindell Jernström, Bengt Tony Mikael -Persson, Bengt Yngve Göran -Persson, Berit Gunnel Kerstin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

H P-Borrningar i Klippan Aktiebolag har 556491-4637 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.