Företagshus Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

556490-3408 är organisationsnummer för företaget Företagshus Klippan Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Företagshus Klippan Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Företagshus Klippan Aktiebolag finns i.

Företagshus Klippan Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-07-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Företagshus Klippan Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Företagshus Klippan Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Företagshus Klippan Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Företagshus Klippan Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-10275 eller genom brev på följande adress:
Stackarpsv. 2, 264 39, Klippan

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Företagshus Klippan Aktiebolag och det är Örn, Gert Gunnar Roland som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Örn, Brita Kristina som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Örn, Mari Helen Kristina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Ängelholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,