KL Sweplåt Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och KL Sweplåt Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KL Sweplåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KL Sweplåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

KL Sweplåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-12-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som KL Sweplåt Aktiebolag ska trivas.

KL Sweplåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av produkter inom den elektromekaniska branschen företrädesvis nätstationer samt plåtarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KL Sweplåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är KL Sweplåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med KL Sweplåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-779070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sandberg, Per Anders Hjalmar i förening med -Thorn, Anna Kersti Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med KL Sweplåt Aktiebolag är Thorn, Anna Kersti som är född 1955 och har titeln VD, Thorn, Anna Kersti som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Per Anders Hjalmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jensen, Jonas Kristoffer som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Thörn, Anders Johnny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Kerstin Simone Elisabet som är född 1950 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

KL Sweplåt Aktiebolag har 556477-4569 som sitt organisationsnummer.