Klinga Gård Teknik AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av mekanikkonstruktionstjänster inom bygg-, verkstads- och processindustrin, redovisningsbyråverksamhet, jordbruksverksamhet med jakt- och fiskevård, uppfördning, inackordering och utbildning av hästar och hundar, ägande och förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klinga Gård Teknik AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Klinga Gård Teknik AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1993-09-13 så skapades Klinga Gård Teknik AB och verksamheten är har F-skattsedel Klinga Gård Teknik AB har haft det sedan -0001-11-30.

Klinga Gård Teknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556472-1107 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Klippan.

Just nu är Klinga Gård Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Klinga Gård Teknik AB så går det att nå dem via telefon på 070-5118080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klinga Gård Teknik AB är Ekelund, Claes Kenneth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Teddy Sebastian som är född 1977 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .