Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med smycken samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1993-08-09 så skapades Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556471-1769 är organisationsnummret för bolaget som finns i Klippan.

Just nu är Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-19048 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gerako Fashion Jewellery Aktiebolag är Oscarsson, Kyoko som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Oscarsson, Tord Tage som är född 1941 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .