Kingsway Aktiebolag

Skåne län

Information

Kingsway Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Kingsway Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kingsway Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kingsway Aktiebolag har haft sedan 2005-06-16. Kingsway Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kingsway Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Slättåkra Pl 921, 260 70, Ljungbyhed men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-441155.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kingsway Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kingsway Aktiebolag har idag 556470-8823 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Kingsway Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med konst, driva tryckeri samt tillverkning av videokassettboxar. Bolaget skall även driva handel med överskottspartier vad gäller dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

I Kingsway Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pålsson, Per Ernst som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerleke, Gert Åke Kennet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Leijonhufvud, Sten Johan Tagesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Sten Leijonhufvud Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .