Kismeth i Klippan AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med damkonfektion, handel och förvaltning av fast och lös egendom företrädesvis aktier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kismeth i Klippan AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Kismeth i Klippan AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1993-06-05 så skapades Kismeth i Klippan AB och verksamheten är har F-skattsedel Kismeth i Klippan AB har haft det sedan 1995-01-01.

Kismeth i Klippan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556468-0006 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Klippan.

Just nu är Kismeth i Klippan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Kismeth i Klippan AB så går det att nå dem via telefon på 0435-15715 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Eva Christina -Nilsson, Irma Mariana

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kismeth i Klippan AB är Nilsson, Eva Christina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Irma Mariana som är född 1925 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .