UH Skogsservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och UH Skogsservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och UH Skogsservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för UH Skogsservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

UH Skogsservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-02-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som UH Skogsservice Aktiebolag ska trivas.

UH Skogsservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka reparation av skogsmaskiner och service inom skogsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att UH Skogsservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är UH Skogsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med UH Skogsservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-12555.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med UH Skogsservice Aktiebolag är Hellberg, Ulf Johnny som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Ingrid Britt-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

UH Skogsservice Aktiebolag har 556461-9210 som sitt organisationsnummer.