Tennis Service Nordväst AB

Skåne län

Information

Tennis Service Nordväst AB är ett bolag som finns i Klippan. I Tennis Service Nordväst AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundgren, Kent Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Sonja Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tennis Service Nordväst AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tennis Service Nordväst AB på telefon 070-5214344.

Bolaget skall bedriva handel med tennisartiklar samt bedriva utbildning inom tennis ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tennis Service Nordväst AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tennis Service Nordväst AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Tennis Service Nordväst AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tennis Service Nordväst AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tennis Service Nordväst AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Tennis Service Nordväst AB har 556450-0956 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.