VEDBY PLAST Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva tillverkning och utveckling av nya produkter inom plastområdet, skydd, koppar, kapslar och blåsrör. Dessutom skall bolaget bedriva hälsokostaffär samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VEDBY PLAST Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är VEDBY PLAST Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1992-07-06 så skapades VEDBY PLAST Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel VEDBY PLAST Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

VEDBY PLAST Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556448-5026 är organisationsnummret för bolaget som finns i Klippan.

Just nu är VEDBY PLAST Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med VEDBY PLAST Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-24148 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom VEDBY PLAST Aktiebolag är Törnqvist, Britt Ann-Mari som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Lennart Valter som är född 1944 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .