CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Aktiebolag som heter CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1992-05-27 så har CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fabriksv. 2, 264 39, Klippan. Vi ni istället prata med CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag så kan ni göra det på 0435-14040.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av engångs- produkter inom plast och papperssektorn, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenliga verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Ronny Karl-Axel som är född 1950 och har titeln VD, Andersson, Ronny Karl-Axel som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Sven Berni som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tann, Per Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg KB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

CELEST PAPER KLIPPAN Aktiebolag har 556448-3989 som sitt organisationsnummer.