LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag

Skåne län

Information

LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 12, 264 35, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-10296.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag har idag 556446-0375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag

Bolaget skall driva bensin- & servicestation, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

I LK MACKEN I KLIPPAN Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Leif Erik som är född 1955 och har titeln VD, Karlsson, Leif Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Göran som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .