Notab Mekaniska i Klippan AB

Skåne län

Information

Notab Mekaniska i Klippan AB är en verksamhet som finns i Klippan. I Notab Mekaniska i Klippan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Gert Ingmar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Anette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Notab Mekaniska i Klippan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Notab Mekaniska i Klippan AB på telefon 070-3671156.

Bolaget ska bedriva tillverkning av metallstommar och delar därav och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Notab Mekaniska i Klippan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Notab Mekaniska i Klippan AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Notab Mekaniska i Klippan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Notab Mekaniska i Klippan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Notab Mekaniska i Klippan AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Notab Mekaniska i Klippan AB har 556438-6729 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.