Aktiebolaget Produktionslogistik Njurunda-Sjövik-Klippan

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolaget Produktionslogistik Njurunda-Sjövik-Klippan. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Klippan här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Produktionslogistik Njurunda-Sjövik-Klippan tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Produktionslogistik Njurunda-Sjövik-Klippan är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556431-3822.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0435-13310.

Aktiebolaget Produktionslogistik Njurunda-Sjövik-Klippan är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Produktionslogistik Njurunda-Sjövik-Klippan så sitter följande personer i styrelsen: , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet avseende logistik, materialadministration och produktionsteknik inom tillverkande industri, stål-, vvs- och övriga lagerhållande grossister samt terminalverksamhet inom transportnäringen och därmed förenlig verksamhet.