Dilum AB

Skåne län

Information

556421-8732 är organisationsnummer för verksamheten Dilum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dilum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Dilum AB finns i.

Dilum AB har varit registrerat sedan 1991-03-12 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dilum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Dilum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dilum AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Dilum AB så kan ni göra det på telefon genom 073-8293577 eller genom brev på följande adress:
Krika 2232 A, 264 92, Klippan

Bolaget skall bedriva uthyrning av bygg- och anläggningsmaskiner, konsulttjänster inom byggbranschen, idka entreprenadverksamhet med mark- och anläggningsarbeten, fastighets- och värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dilum AB och det är Jonasson, Lars Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonasson, Cecilia Ann-Charlotte som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,