JAC Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

JAC Transport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där JAC Transport Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. JAC Transport Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket JAC Transport Aktiebolag har haft sedan 2008-07-25. JAC Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JAC Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandg. 4, 260 60, Kvidinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-9765470.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är JAC Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

JAC Transport Aktiebolag har idag 556420-7149 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jönsson, Ann-Charlotte Bernita är den som för stunden ansvarar för JAC Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I JAC Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Ann-Charlotte Bernita som är född 1970 och har titeln VD, Jönsson, Ann-Charlotte Bernita som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Bernt Allan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karl-Oscar Börje som är född 1957 och har titeln Suppleant, Starck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.