Per Nordström Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara tävlings- och träningsverksamhet med travhästar och utbildning inom branschen samt därmed förenlig verksamhet, försäljning av friskvårdsprodukter såsom massagefotöljer m.m. samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Nordström Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Per Nordström Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1991-01-10 så skapades Per Nordström Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Per Nordström Aktiebolag har haft det sedan 2002-02-18.

Per Nordström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556416-7186 är organisationsnummret för bolaget som finns i Klippan.

Just nu är Per Nordström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Per Nordström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-440192 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Nordström Aktiebolag är Nordström, Per Roland som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Stig Roland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Inger Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor, .