METALLIC i Klippan Aktiebolag

Skåne län

Information

METALLIC i Klippan Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där METALLIC i Klippan Aktiebolag finns. I Klippan så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. METALLIC i Klippan Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket METALLIC i Klippan Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. METALLIC i Klippan Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till METALLIC i Klippan Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mattarp 1547, 286 92, Örkelljunga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0431-74246.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är METALLIC i Klippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

METALLIC i Klippan Aktiebolag har idag 556378-7992 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för METALLIC i Klippan Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verksamhet med inriktning på finmekanik, handel med livsmedel och växter samt därmed förenlig verksamhet.

I METALLIC i Klippan Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Rune Benny som är född 1950 och har titeln VD, Persson, Rune Benny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillberg, Maj Inger Mariann som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .