Klippans Rörmontage Aktiebolag

Skåne län

Information

556375-8985 är organisationsnummer för bolaget Klippans Rörmontage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klippans Rörmontage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Klippans Rörmontage Aktiebolag finns i.

Klippans Rörmontage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klippans Rörmontage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Klippans Rörmontage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klippans Rörmontage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Klippans Rörmontage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-711275 eller genom brev på följande adress:
Storg. 16, 264 33, Klippan

Bolaget skall idka entreprenadverksamhet inom VVS-branschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klippans Rörmontage Aktiebolag och det är Dahlman, Mats Tommy Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Gösta Bertil som är född 1925 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,