P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Aktiebolag som heter P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1989-11-02 så har P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Allarp 162, 312 96, Laholm. Vi ni istället prata med P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag så kan ni göra det på 0430-21715.

Bolaget skall bedriva handel med potatis- och grönsaksprodukter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gustafsson, Mats Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Per Anders som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

P & G Potatis- & Grönsaksprodukter Aktiebolag har 556375-2269 som sitt organisationsnummer.