Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet inom ekonomikonsultbranschen och erbjuda tjänster såsom koncernredovisning, årsredovisning, boks- lut och löpande redovisning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1988-12-12 så skapades Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556344-9775 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Klippan.

Just nu är Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-12634 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Johan Lundgren Ekonomikonsult Aktiebolag är Lundgren, Johan Nicklas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Sara Kristina Helen som är född 1978 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .