Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fordonsunderhåll och fordonsreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1988-10-18 så skapades Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556338-1929 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-14761 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Å Perssons Bil & Motor Aktiebolag är Persson, Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gunnel Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .