Inge Johansson Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

556334-3705 är organisationsnummer för bolaget Inge Johansson Åkeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inge Johansson Åkeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Inge Johansson Åkeri Aktiebolag finns i.

Inge Johansson Åkeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inge Johansson Åkeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Inge Johansson Åkeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inge Johansson Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Inge Johansson Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6513501 eller genom brev på följande adress:
Ringg. 19, 264 31, Klippan

Bolaget skall bedriva vägtransporter med lastbil samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inge Johansson Åkeri Aktiebolag och det är Johansson, Hans Inge som är född 1948 och har titeln VD, Johansson, Hans Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Maja Gunhild som är född 1922 och har titeln Suppleant, Johansson Gren, Lars Göran Axel som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,