Spångens Gästgivaregård AB

Skåne län

Information

Spångens Gästgivaregård AB är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Spångens Gästgivaregård AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Spångens Gästgivaregård AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Spångens Gästgivaregård AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-08-18. Men sedan 1988-01-01 så har Spångens Gästgivaregård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Spångens Gästgivaregård, 260 70, Ljungbyhed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spångens Gästgivaregård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-440004.

Klippan arbetar för att företag som Spångens Gästgivaregård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spångens Gästgivaregård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangrörelse med konferensservice samt catering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spångens Gästgivaregård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spångens Gästgivaregård AB och det är följande personer, Olsson, Sven Martin som är född 1965 och har titeln VD, Olsson, Sven Martin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Monika Elisabet som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Spångens Gästgivaregård AB är 556331-8178.