Åsbo Taxi Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka personalbefordran och budtransporter och förmedla transporter genom beställningscentral och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åsbo Taxi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Klippan så är Åsbo Taxi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1987-11-23 så skapades Åsbo Taxi Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åsbo Taxi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åsbo Taxi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556311-6564 är organisationsnummret för företaget som finns i Klippan.

Just nu är Åsbo Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Åsbo Taxi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-14005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åsbo Taxi Aktiebolag är Amilon, Olof Mathias som är född 1975 och har titeln VD, Amilon, Olof Mathias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Amilon, Kerstin Amalia som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .