Söndraby El Aktiebolag

Skåne län

Information

Söndraby El Aktiebolag är ett av många företag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som Söndraby El Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Söndraby El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Söndraby El Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-11-13. Men sedan 1988-01-01 så har Söndraby El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 28, 264 33, Klippan. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Söndraby El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-13960.

Klippan arbetar för att företag som Söndraby El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Söndraby El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra el-installationer samt bedriva handel med elmateriel och hushållskapitalvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Söndraby El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wilhelmsson, Carl-Axel Torild -Wilhelmsson, Ingrid Sylvia -Wilhelmsson, Jan-Axel Stefan -Wilhelmsson, Karl Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Söndraby El Aktiebolag och det är följande personer, Wilhelmsson, Karl Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wilhelmsson, Carl-Axel Torild som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Ingrid Sylvia som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wilhelmsson, Jan-Axel Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Söndraby El Aktiebolag är 556311-2688.