Klippan-Keramik Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och Klippan-Keramik Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Klippan-Keramik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Klippan-Keramik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Klippan-Keramik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-02-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Klippan-Keramik Aktiebolag ska trivas.

Klippan-Keramik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av keramiska produkter och därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klippan-Keramik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Klippan-Keramik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Klippan-Keramik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-19002.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Klippan-Keramik Aktiebolag är Hård, Matts Göran som är född 1955 och har titeln VD, Hård, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Eva Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Klippan-Keramik Aktiebolag har 556289-2918 som sitt organisationsnummer.