Svensk Husvagnsservice AB

Skåne län

Information

556287-3686 är organisationsnummer för verksamheten Svensk Husvagnsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Husvagnsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Klippan som är den kommunen som Svensk Husvagnsservice AB finns i.

Svensk Husvagnsservice AB har varit registrerat sedan 1986-11-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Husvagnsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-02-16.

Svensk Husvagnsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Klippan som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Husvagnsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Svensk Husvagnsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0435-13770 eller genom brev på följande adress:
TVÄRBYGRÄND 8, 264 35, Klippan

Aktiebolagets verksamhet ska vara att serva och reparera husvagnar och husbilar, samt all annan tillhörande verksamhet. Viss service direkt indirekt mot campingplatser och campingklubbar inom nämnt område. Import och inköp försäljning av husvagnar och husbilar. Tillbehörsförsäljning inom nämnt område.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Husvagnsservice AB och det är Halldorsdottir, Kristin Thora som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Hjalmar som är född 1964 och har titeln Suppleant,