R P Timmertransport Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Klippan och R P Timmertransport Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och R P Timmertransport Aktiebolag är ett av dem. Statusen för R P Timmertransport Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

R P Timmertransport Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-10-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där företaget finns i jobbar för att företag som R P Timmertransport Aktiebolag ska trivas.

R P Timmertransport Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Klippan så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att R P Timmertransport Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är R P Timmertransport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med R P Timmertransport Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-711130.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med R P Timmertransport Aktiebolag är Persson, Per Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Persson, Annette Margaretha som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

R P Timmertransport Aktiebolag har 556286-1053 som sitt organisationsnummer.