Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan

Skåne län

Information

Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan är ett företag som finns i Klippan. I Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan finns det lite olika personer som är förknippade och det är Paulsson, Arne Ellert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Kent Olle Jörgen som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan på telefon 0435-10184.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan är ett av många företag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Paulssons Bygg Klippan har 556265-8749 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.