Klippans Vulkverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Klippans Vulkverkstad Aktiebolag är ett företag som finns i Klippan. I Klippans Vulkverkstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Leif Erik som är född 1955 och har titeln VD, Karlsson, Leif Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallberg, Elna Anna Karin som är född 1950 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klippans Vulkverkstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Klippans Vulkverkstad Aktiebolag på telefon 0435-10307.

Bolaget skall idka reparation och försäljning av däck och biltillbehör samt idka därmed förenlig verkamhet.

Idag är Klippans Vulkverkstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Klippans Vulkverkstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Klippans Vulkverkstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Klippans Vulkverkstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klippans Vulkverkstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Klippans Vulkverkstad Aktiebolag har 556250-1618 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.